(video) Accident în lanţ pe o autostradă americană: 29 de vehicule implicate, mai multe fiind făcute scrum

Intrăm în iarnă cu drepturile sale depline, iar acest lucru nu înseamnă că accidentele rutiere se vor reduce, ci din contra se vor înteți. Ninsori se înregistrează deja pe teritoriul SUA, de exemplu, iar acum câteva ore, din cauza vremii rele şi a unui drum care nu era chiar bine curăţat după ce a viscolit, a avut loc un carambol cu urmări destul de serioase.

Accidentul cu pricina s-a întâmplat pe drumul Interstate Highway 94 în apropiere de oraşul Monticello din statul american Minnesota. Acesta a implicat 29 de autovehicule, dintre care şi autocamioane, care s-au ciocnit între ele şi au blocat una dintre benzi.

Pentru că loviturile au dus şi la apariţia unui incendiu, care s-a extins şi pe alte maşini, iar norul de fum dens generat s-a putut vedea de la câţiva km distanţă, un tronson al autostrăzii a fost închis temporar.

Conform datelor oficiale, în total au fost transportate la spital nouă persoane cu diferite traumatisme. Şoferul din autocamionul care a luat foc primul este la fel teafăr şi din fericire nu s-au înregistrat decese. Autorităţile au avut nevoie de cel puţin şase ore pentru a curăţa drumul de resturi.

Cmentariile sunt închise