(video) Accident lângă lacul de la Dănceni. Patru persoane au ajuns la spital din cauza unui tânăr şofer

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astăzi, la ora 16:30, poliția din Ialoveni a fost sesizată despre producerea unui accident rutier la ieșirea din oraș, pe traseul Chişinău-Hînceşti, imediat lângă lacul de la Dănceni. Circulaţia a devenit dificilă după doar câteva minute de la cele întâmplate.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un automobil marca BMW, condus de un tânăr de 23 ani, ajuns în intersecția din preajmă, a ignorat prevederile RCR şi nu a cedat trecerea unui autovehicul care avea prioritate în deplasare.

Drept rezultat a fost lovit lateral de un VW condus de un bărbat de 46 de ani. La spital au ajuns o tânără de 23 de ani din BMW, pe lângă un bărbat de 40 de ani şi două femei de 39 şi 33 de ani din VW, ne-a comunicat ofiţerul de presă al IP Ialoveni, Mariana Didenco.

Pe caz este inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

VIDEO: martor ocular / Artiom_09

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise