in , ,

LOLLOL COOLCOOL OMGOMG

(video) Accident matinal pe bd. Decebal. Circulația a fost blocată de un stâlp doborât de un șofer fugar

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Accident matinal pe bd. Decebal, în urma căruia un pilon electric a fost doborât la pământ, blocând temporar circulația transportului, mai ales a celui public. La momentul de față s-a înlăturat obstacolul și traficul a fost reluat.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, ne-a putut spune că accidentul a fost înregistrat la ora 5:52 în Dispeceratul SSTCR. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit doar un Mercedes-Benz avariat, un stâlp jos pe carosabil, însă nici urmă de șofer. Acesta din urmă a părăsit locul accidentului rutier.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului, cât și identificării conducătorului automobilului.

Ул. Дечебал, у кого-то не доброе утро)

Posted by Иван Касапчук on Sunday, May 23, 2021

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!