(video) Accident matinal pe drumul spre Aeroport. Şase maşini implicate au blocat un sens de circulaţie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident matinal în lanţ s-a produs pe drumul ce leagă capitala de Aeroportul Internaţional Chişinău, pe sensul care duce spre acesta. Conform declarațiilor martorilor, s-au generat ambuteiaje masive, iar inspectorii de poliţie care au intervenit la faţa locului nu au găsit altă soluţie temporară decât să redirecționeze o parte din trafic pe o bandă din sensul opus.

Ofiţerul de presă al Poliţiei Capitaliei, Svetlana Scripnic, ne-a putut spune că accidentul a fost înregistrat printr-un apel la 112 la ora 7:18. Ajunși la faţa locului, polițiștii responsabili pentru documentare şi stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului, au găsit implicate şase autovehicule de marcă Opel (două), Renault, Lexus, Skoda şi BMW.

În urma impactului nimeni nu a avut de suferit. La moment nu se poate spune cine se face vinovat de generarea accidentului.

VIDEO: David, martor ocular

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise