(video) Accident neașteptat! Un camionagiu român s-a întâlnit frontal cu un avion mic pe podul unei autostrăzi din Germania

1

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În ţări din Occident şi nu numai, în situaţii de forţă majoră, drumurile publice care au o lăţime suficientă pot fi folosite legal pentru aterizări de urgenţă a unor avioane de dimensiuni mici, însă se pare că nu toată lumea ştie despre asta, mai ales străinii.

Din acest grup de oameni ar face parte şi un camionagiu originar din România, care s-a trezit pe neașteptate cu un avion “peste capotă”.

Accidentul bizar în cauză a avut loc ieri. Avionul ușor cu elice zbura din Franța către Saxonia Inferioară când au intervenit probleme tehnice care l-au forțat pe pilotul elvețian în vârstă de 72 de ani să aterizeze de urgență pe podul Schwarzbachtal, aflat la 100 de metri înălțime, pe autostrada A62, informează Bild.

Pilotul a reușit să aterizeze cu bine pe drumul îngust, cu doar două benzi, dar a fost lovit în plin apoi de un TIR. Șoferul român nu s-a așteptat să-i apară în față un avion și a fost găsit, de altfel, în stare de șoc de către echipele de salvatori.

Din fericire, nici pilotul nu a suferit răni și a fost dus acasă de către ginerele său, care a venit după el.

Polițiștii au stabilit valoarea estimativă a daunelor la peste 60.000 de euro. Drumul a fost închis timp de câteva ore până s-au înlăturat toate obstacolele.

1 Comentariu
  1. Solon spune

    Vina o poartă pilotul că nu a luat măsuri de avertizare a conducatorilor auto . De asemenea si TIR-ul ce ar fi avut viteza mare pe timp cu ceață

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata