(video) Accident nocturn pe podul de pe strada Ismail. Cinci echipaje de poliție au fost la faţa locului

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Accident nocturn grav pe podul de pe strada Ismail. Cinci echipaje de poliție au fost văzute la faţa locului. Imaginile surprinse de câţiva şoferi arată un automobil marca Honda puternic avariat, cu toate pernele de aer declanșate, care a deteriorat şi o parte a parapetului din beton.

Conform informațiilor oficiale, accidentul a fost înregistrat la ora 2:53. La faţa locului poliţia a stabilit că şoferul a pierdut controlul volanului, probabil din cauza carosabilului alunecos şi vitezei necorespunzătoare.

În urma impactului nimeni nu a avut de suferit şi alți participanţi la trafic nu au fost implicați. Șoferul va fi sancționat conform legislației în vigoare.

VIDEO: facebook.com/Дмитрий Довбня
VIDEO: martor ocular ⁨vytstel821⁩

Atenţie, cuvinte necenzurate!

VIDEO: tiktok.com/@theluxurycar1

Iar la aproximativ ora 5 dimineaţa, un vitezoman cu o Toyota Prius a fost surprins pe strada Ion Creangă. Acesta se deplasa spre strada Alba Iulia şi a trecut intersecţia cu strada Belinski la culoarea roşie a semaforului cu o viteză ce depăşea cu siguranţă 100 de km/h!

VIDEO: facebook.com/Сидор Мишлюк

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata