(video) Accident soldat cu un deces lângă Băcioi. Primele informații de la poliție

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliția Capitalei a fost sesizată în această dimineață despre producerea unui grav accident rutier. Pe traseul M3, în apropiere de comuna Băcioi, s-au ciocnit două autovehicule. Impactul a fost suficient de puternic pentru a provoca decesul unei persoane.

@pulsmedia.md

Video o femeie de 54 de ani a murit, iar un bărbat de 60 de ani a ajuns la spital, după ce un Daewoo Matiz s-a ciocnit cu un microbuz Ford Transit pe traseul Chișinău-Cimișlia, în apropiere de Băcioi. #accident #Băcioi

♬ sunet original – PulsMedia.MD – PulsMedia.MD

Aflăm din informațiile preliminare, care ne-au fost relatate de ofițerul de presă Natalia Stati, că un Ford Transit a lovit un Daewoo Matiz. Primul era condus regulamentar de un bărbat de 43 de ani. Mașina compactă era condusă de un bărbat de 60 de ani.

Acesta din urmă ar fi efectuat o manevră de întoarcere cu pornire de pe acostament și nu s-a asigurat complet. În urma impactului, atât el, cât și pasagera sa de 54 de ani au fost transportați la spital. La scurt timp însă, din nefericire, femeia a decedat la spital.

Pe traseul M3, în apropiere de comuna Băcioi, s-au ciocnit două autovehicule.
FOTO: pulsmedia.md
FOTO: IGP

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru a se stabili toate circumstanțele.

Vezi și: (video) Dovadă clară a permisului cumpărat? Accident incredibil într-o intersecție din Băcioi

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise