(video) Accidente cu autovehicule proiectate în stâlpi pe strada Muncești. Există un deces

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

A doua jumătate a lunii septembrie a început cu… accidente de circulație care nu au putut fi evitate din varii motive. Iar unul dintre ele s-a soldat cu un deces. Cele două situații descrise mai jos s-au întâmplat în dimineața zilei de 16 septembrie.

Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața după ce ar fi scăpat volanul de sub control și a intrat frontal într-un pilon. Nenorocirea s-a întâmplat în jurul orei 4:00, spre dimineață. Șoferul a decedat pe loc din cauza rănilor primite.

Alte informații precum prezența unui centuri de siguranță cuplate sau circumstanțele producerii accidentului sunt deocamdată indisponibile. Totuși, imagini de la fața locului ne arată că tragedia s-a produs în condiții de carosabil umed.

Ulterior, când s-a făcut ziuă afară, în jurul orei 8:00, un autocamion cu remorcă a derapat de pe carosabil și s-a oprit la fel într-un stâlp. Din fericire șoferul de 57 de ani, care a pierdut controlul volanului, a scăpat teafăr.

În context, în Tiraspol, de asemenea stilul de condus neadaptat la carosabilul umed au dus la proiectarea într-un stâlp de la marginea carosabilului. Șoferul de 22 de ani a pierdut controlul automobilului de marcă BMW. Pasagera sa a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Este în Republica Moldova necesară o probă suplimentară practică pentru a învăța șoferii cum să facă față controlului pierdut în condiții de carosabil umed?

Vezi și: (foto) Accident grav pe șoseaua Muncești. Joaca de-a șoferul i-a luat viața unui tânăr

Cmentariile sunt închise