(video) Accidentul de pe drumul spre Hînceşti, lângă Bardar. Trei mașini implicate și patru pasageri la spital

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Au apărut detalii despre un accident care s-a produs spre seara zilei de 18 februarie, pe traseul Chişinău-Hînceşti, în preajma localităților Bardar şi Pojăreni. Patru persoane au avut de suferit diverse traumatisme. Iată informațiile de care am reuşit să facem rost.

Un șofer de 29 de ani, fiind la volanul unui automobil de marcă VW, se deplasa spre orașul Hîncești. Într-o curbă nu a adaptat viteza la condițiile rutiere, a frânat brusc şi a părăsit banda de deplasare prin derapare, ieșind pe contrasens, acolo unde a intrat în contact frontal cu o Dacia Lodgy care se mişca spre municipiul Chişinău cu o remorcă în spate. Monovolumul era condus de un bărbat de 35 de ani.

În urma coliziunii remorca a efectuat mișcări circulare, fiind proiectată într-un Opel Combo care tot ținea direcția spre orașul Hîncești, la volanul căruia se afla un bărbat de 34 de ani.

La fața locului a intervenit poliția, ambulanțe și un echipaj de descarcerare, care au scos șoferul Daciei dintre fiare, el fiind transportat la spital cu diverse traumatisme împreună cu cei trei pasageri ai săi, doi bărbați de 37 și respectiv 39 ani și o femeie de 64 ani.

Toți conducătorii auto au permise de conducere corespunzătoare şi nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

VIDEO: facebook.com/automobilistmd
VIDEO: Martor ocular // Nicolae Goncerenco

Atenţie, cuvinte necenzurate!

VIDEO: Martor ocular // ⁨Dima.hel666⁩

Circulaţia a fost dificilă câteva ore:

VIDEO: Martor ocular // ⁨Tăbăcaru Cristian⁩

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise