(video) Acest BMW 740iL din 2000 şi într-o stare superbă se vinde pe eBay. Proprietarul vrea să-şi întoarcă banii

Pe eBay a apărut la vânzare un alt exemplar conservat BMW Seria 7 în caroserie E38. Maşina produsă în anul 2000 are un parcurs de 21.077 km şi a fost evaluată la 79.500 de dolari, mai mult decât costa atunci când era nouă! Astfel, proprietarul nu vrea doar să-şi întoarcă banii, ci şi să mai câştige ceva pe deasupra!

https://www.youtube.com/watch?v=WFMhIF0vyRE

În descrierea ofertei se spune că modelul și-a petrecut întreaga viață într-o colecție privată. În urmă cu trei ani, a ajuns în mâinile celui de-al doilea proprietar, care, de asemenea, practic nu a exploatat-o. A ținut-o într-un garaj cu bateria conectată la un încărcător şi pentru a “împiedica” stagnarea a fost condusă periodic doar în apropierea casei sale.

Mașina este într-o stare originală, cu excepția câtorva detalii minore. Vânzătorul subliniază sincer că indicatoarele de direcție față, laterală și spate au fost înlocuite. Aceste corpuri de iluminat au devenit transparente abia pe maşinile din gama anului 2001, iar pe cele din 2000, conform legii, trebuiau să fie portocalii. Cu toate acestea, părţile originale sunt incluse și se află în portbagaj.

https://autoblog.md/foto-pe-ebay-se-vinde-un-bmw-740i-e38-practic-nou-pretul-de-start-ii-era-de-1000-de-euro/

Anvelopele au fost, de asemenea, înlocuite cu altele noi. Sunt exact de același model care au fost montate din fabrică, dar cu un an mai noi. Fanii mărcii vor aprecia în special jantele: stilul iconic 37 pentru această generație. Roata de rezervă, așa cum se vede într-una dintre fotografii, este, de asemenea, pe același model de jantă.

Corpul alb și interiorul din piele gri deschisă sunt într-o stare perfectă. Husa îmbrăcată pe volan a fost purtată special pentru a preveni deteriorarea pielii originale. Iar pentru că are o vârstă deja, proprietarul mai notează că se pot observa câţiva pixeli morţi pe panoul de bord.

BMW 740iL este echipat cu un motor V8 (M62) de 4.4 litri (286 CP/440 Nm) Este cuplat la o cutie de viteze automată în cinci trepte, prin care trimite puterea pe puntea din spate.

Cmentariile sunt închise