(video) Amabilă sau nevoită? O tânără în baston, filmată cum sare pe o trecere de pietoni din Chișinău

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un filmuleţ înregistrat cu o cameră de bord, în care o tânără a fost surprinsă sărind într-un picior pe trecerea de pietoni, a devenit viral pe o reţea de socializare. Aceasta de bună voie a apelat la un mod mai rapid de mişcare pentru a nu-i face pe doi conducători auto să aştepte prea mult!

Muzica redată în maşină a fost pur întâmplătoare, însă săriturile efectuate s-au combinat exact cu ritmul, lucru care a stârnit amuzamentul unor internauți. De cealaltă parte, alţii i-au urat recuperare grabnică, fiind şi de părere că tânăra ar avea deja o oarecare fobie pentru că s-ar fi confruntat deja pe alte treceri cu automobiliști neadecvați.

Situaţia în cauză a avut loc pe strada Petru Rareş din centrul capitalei.

VIDEO: facebook.com/Lehrer Fahr

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/