(video) Ambuteiaje matinale lângă podul de pe strada Mihai Viteazul din cauza unei maşini în flăcări

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În dimineața zilei de astăzi pompierii din capitală au fost alertați pentru a lichida un incendiu izbucnit la un autovehicul pe strada Petricani 17 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 7:20. La fața locului au fost îndreptate două echipaje de pompieri și salvatori.

Ajunși, aceștia au stabilit că un Citroen a fost cuprins de flăcări. Angajații IGSU au reușit să lichideze complet focul către ora 7:35, însă flăcările au nimicit autovehiculul în totalitate.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști, deşi poliţia în postarea sa a menționat că automobilul era dotat cu sistem de gaz și prezenta pericol de explozie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/