(video) Ambuteiajele infernale din cauza lucrărilor de pe strada Ciuflea arată că şoferii stau prost la capitolul informare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Traficul de pe strada Ciuflea a fost de astăzi parţial suspendat, după cum s-a anunţat mai devreme. Deşi Primăria Chişinău a spus că pe stradă au loc doar lucrări de pozare a rețelelor de canalizare pluvială, în realitate au loc intervenții mai complexe, cu săpături şi schimbări de conducte. Din acest motiv transportul a fost necesar de redirecționat.

Șoferii au fost îndemnați din timp să ocolească zona, însă după cum s-a format deja “tradiția”, ambuteiajele nu au putut fi evitate. S-au întâmplat nu doar din cauza că anunţul oficial al Primăriei a venit cu doar o zi mai devreme (deşi dispoziţia a fost semnată încă la 29 iulie), ci şi din cauza că în era tehnologiilor informaționale şi a comunicaţiilor online încă o bună parte dintre participanții la trafic se informează prost, deloc sau într-un ultim moment.

Conform unui reportaj realizat de TV8, conducătorii auto care intenționau astăzi să ajungă în sectorul Centru al capitalei au pierdut aproape o oră în mersul dintr-un capăt în altul al viaductului de pe bd. Dacia.

Strada Ismail:

Viaduct, strada Ismail şi Albişoara:

Informaţii cheie actuale despre trafic sau situaţii mai ieşite din comun le puteţi găsi şi în grupul InfoTrafic!

Cmentariile sunt închise