(video) Apariţie revoltătoare în capitală! Mare atenţie la camionul din imagini

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atenţie maximă în traficul din capitală! Unele camioane cu benă, marca KAMAZ, pot transporta încărcături complet neașteptate de toți ceilalți conducători auto din fluxul de mașini. Și iată un exemplu proaspăt.

Bucuria de sărbători s-a transformat într-o amărăciune absolută pentru un bărbat după ce, peste al său automobil, a căzut beton lichid!

VIDEO: facebook.com/Евгений Кравченко

„Călătoresc adesea prin Chișinău (din motive de muncă) și astăzi am fost aşteptat de o astfel de surpriză la sosire. Toată faţa maşinii (bara de protecţie, capota, parbrizul) au fost murdărite de ciment! Îmi ţipă sufletul: ce fel de cretinism avem noi la Chişinău şi probabil în toată Moldova?

Cum a fost de acord șoferul acestui camion sa transporte beton într-o astfel de mașină necorespunzătoare? Te gândești că ar putea avea mai multe categorii în permis şi respectiv mai multă experiență. Dar uneori să te gândești la alții nu se poate?! Şi “stăpânul” care a decis să facă asta, foarte mult creier şi un buzunar adânc a avut.

Să ne gândim la cei care sunt lângă noi pe drum, pe stradă… Egoismul nu este cea mai bună calitate. Fiţi amabil și veţi primi înapoi mai mult. An Nou Fericit!”

Automobilistul ne-a comunicat că la momentul din imagini nu a întreprins nimic, crezând că ceea ce a curs pe carosabil nu i-a afectat mașina. Însă a observat ce a păţit abia când a ajuns acasă, la distanţă de 5 km de sensul giratoriu de la Tipografia Centrală.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/