(video) Ar fi interesaţi? Ruşii de la UAZ au distribuit mai multe imagini cu conceptul unui viitor 452 “Buhanka”

Uzina de automobile din Ulianovsk a distribuit pe o reţea de socializare mai multe schiţe ale designerului independent Andrey Davydov, unele care redau o viitoare generaţie a modelului UAZ-452 în viziunea sa.

Nu este pentru prima dată când se întâmplă asta, ceea ce denotă că producătorul auto din Federaţia Rusă prezintă un interes asupra proiectului şi s-ar putea gândi ca să facă în sfârşit un pas major în istoria acestui vehicul legendar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Андрей Давыдов (@andrey_davydov_brada)

Judecând după inscripţiile nenumărate care se regăsesc pe schiţe, designerul continuă să lucreze la acest proiect, dedicat aniversării a 100 de ani de la formarea URSS (se va marca în 2022).

Noua versiune a “Buhanka” (din rusă – bucată de pâine cu formă pătrăţoasă) este văzută că va suferi un redesign major, care îi va aduce în primul rând noi blocuri optice pe bază de LED-uri, după care mai multe elemente orientate pentru practicabilitate şi deplasări mai uşoare prin off-road.

Printre acestea se numără bare de protecţie cu părţi ranforsate, un troliu camuflat, un portbagaj pe acoperiş, lumini auxiliare, roţi cu anvelope de off-road, o gardă la sol mare, suspensii modernizate, etc.

Davydov propune echiparea maşini cu uși glisante pe ambele părţi și scaune confortabile cu tetiere în toată cabina, dar şi cu centuri de siguranţă. Vehiculul din imagini a devenit considerabil mai mare pe toate fronturile și, aparent, mult mai spațios.

Modelul UAZ-452 se produce deja de peste şase decenii într-o formă practic neschimbată din punct de vedere conceptual şi tehnic, deşi în ultimii ani, pe partea de dotări, s-a conformat cât de cât unor tendinţe moderne. Când va apărea o nouă generaţie este dificil de apreciat la moment.

https://autoblog.md/foto-uaz-introduce-cea-mai-scumpa-buhanka-din-istorie-pentru-expeditii/

GALERIE FOTO:
(sursă: vk.com/bradadesign)

Cmentariile sunt închise