(video) AutoBlog.MD: Prima întâlnire cu noul Ford Bronco la Chicago Auto Show

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

AutoBlog.MD a avut o oportunitate deosebită de a vizita ediţia din acest an a Salonului Auto de la Chicago, despre care se spune că este cel mai mare și mai longeviv show auto al națiunii americane, cu mai mult de 93.000 de metri pătrați de spațiu de expunere. Acolo am avut un prim contact cu mai multe maşini noi şi interesante, a căror prezenţă în Republica Moldova într-un viitor apropiat este foarte probabilă!

Reportajele efectuate în SUA au fost posibile mulțumită partenerilor:

Iată şi primul nostru contact cu noua generaţie Ford Bronco, o maşină cu nume legendar, cunoscut în toată America! Şi ce ocazie: am întâlnit cea mai nouă versiune lansată, dar şi cea mai potrivită pentru ce facem noi acasă în Moldova – off-road real!

Dacă un Bronco Raptor a fost proiectat pentru conducere rapidă prin stepe şi nisipuri, atunci noua versiune Bronco Everglades se va simţi mai confortabil pe terenuri mlăștinoase, noroi şi alte vaduri, inclusiv de apă.

Datorită mai multor intervenții la şasiu, suspensie şi a unui snorkel, garda la sol a unei astfel de maşini constituie aproape 300 de mm şi poate traversa fără probleme vaduri de apă cu o adâncime de până la 925 mm. Mai dispune standard de un troliu şi multe accesorii din fabrică, care pentru alte versiuni sunt oferite pentru o taxă suplimentară.

Ford Bronco Everglades poate avea doar un benzinar EcoBoost cu patru cilindri şi volum de 2.3 litri (304 CP/441 Nm). Aţi opta pentru mai multă putere?

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise