(video) Bătaia dintre un şofer şi un pieton din sectorul Botanica. Ce spune poliţia pe seama incidentului

Conducătorul unui SUV marca Porsche a încercat să-şi apere cu pumnii un loc de parcare comod, dar neregulamentar, pe care l-a găsit în sectorul Botanica. Încăierarea cu cel puţin un pieton a fost surprinsă de o localnică, după ce automobilistul a trecut cu nepăsare peste trecerea de pietoni şi pe trotuar în încercarea de a staţiona în fața unui local.

Conform declaraţiilor martorilor, şoferul a fost la un pas de a călca o femeie cu un copil, așa că trecătorii au reacţionat. Acest lucru l-a înfuriat, însă, pe șofer și acesta a aplicat forţa fizică.

https://youtu.be/7SPiLcxtc2g
 

Хозяин Порше заехал в неположенном месте , на что люди начали возмущаться . Один из толпы ударил с ноги по бамперу , на что водитель Порше в темно куртке в мехом на воротнике вышел и началась драка )

Posted by Milana Efimova on Monday, 11 January 2021
VIDEO: facebook.com/ion.stati.92

Potrivit Poliției Capitalei, incidentul a avut loc în seara zilei de luni, la intersecția bd. Dacia cu strada Cuza Vodă. Audiat fiind de poliție, șoferul a venit cu o versiune proprie, puțin diferită față de ceea ce se poate desluși din imagini. Acesta a afirmat că şi-a ieşit din fire după ce un pieton i-ar fi deteriorat bara de protecţie de la automobil.

Cazul este înregistrat la Poliție. Urmează să fie audiați și martorii pentru a fi stabilite toate detaliile incidentului, după care inspectorii vor lua o hotărâre conform legislației.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/