(video) Băutura i-a afectat auzul? Un șofer somat a continuat să conducă printr-o localitate din Cahul

A pornit beat la volan, în plină zi, însă a fost stopat la timp, înainte de o posibilă peripeție sau tragedie.

Șoferul unui automobil Dacia a fost somat de polițiștii Direcției de patrulare Sud să oprească pentru că se deplasa neadecvat, însă acesta și-a continuat drumul. Cazul a avut loc ieri în satul Pașcani din raionul Cahul.

La scurt timp, conform imaginilor video disponibile, mașina a fost blocată de către polițiști. La volan se afla un bărbat de 36 de ani, locuitor al satului Brăviceni din raionul Orhei, vizibil în stare de ebrietate. Acesta a fost imediat înlăturat de la conducere.

Testat fiind cu aparatul alcoolscopic, s-a confirmat că era în stare de ebrietate avansată, având o concentrație de alcool în aerul expirat de 1.17 mg/l.

Bărbatul a fost documentat penal pentru conducerea unui vehicul în stare avansată de ebrietate și pentru că nu a oprit la indicațiile legale ale polițiștilor, iar instanța de judecată va decide asupra ambelor sancțiuni.

Între timp, și alți moldoveni continuă să urce băuți la volanul mașinilor. Doar în ultimele 24 de ore polițiștii INSP au depistat 10 șoferi în stare de ebrietate!

Nu fiți indiferenți dacă sunteți martori ai unor tentative de conducere a automobilului sub influența alcoolului! Anunțați imediat poliția! Salvați viața șoferului, pietonului întâlnit în cale sau a unei familii care se deplasează cu mijlocul de transport regulamentar!

Vezi și: (video) Prins beat, un taximetrist din Criuleni a susţinut că este mai degrabă afectat de COVID-19 decât de alcool

Cmentariile sunt închise