(video) Beat la volan? Un şofer nu a putut ieşi de pe trotuar decât prin a lovi repetat două maşini

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Să fi fost în stare de ebrietate? Ori cum altfel pot fi explicate gesturile unui conducător auto, surprinse de un participant la trafic acum o săptămână pe strada Alexei Sciusev din Chişinău?

Bărbatul, căutat până astăzi în mod activ de proprietarul acelei Toyota C-HR, a lovit în mod repetat două automobile pentru a putea ieşi de pe trotuar, acolo unde şi-a lăsat al său Lexus.

Ginduri în scris : Situația e în felul următor ,din cauza ca nu e doar un accident din neatenție dar intenționat ,plîngere se scrie la Cancelarie . Cancelaria lucrează de luni pina vineri .Respectiv nam reușit să scriu plîngerea și rămâne pe luni .Întrebarea mea către cei din domeniu juridic E posibil de ajusta legea ca să fie online ,atîta timp cît este video se văd numer le de înmatriculare . De ce trebu cetățeanul care nu a încălcat să piardă citeva zile pe holuri scriind plingerii . Țin să menționez încă odată nu sunt jurist și poate întrebarea mea e ridicolă dar totuși poate se poate și se merita de făcut schimbări . Mersi

Publicată de Rozalin Rotari pe Sâmbătă, 7 octombrie 2023

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise