(video) Brabus 550 Adventure 4×4² a fost evaluat! Este al doilea cel mai scump SUV făcut de atelier

Prezentat în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2017 şi ulterior în acelaşi an la expoziţia din Dubai, din martie anul trecut şi până acum nu a fost dezvăluit preţul de start al acestui off-roader în toată regula.

Acum câteva ore germanii de la Brabus au făcut public preţul său împreună cu o scurtă prezentare video şi vă putem spune că este al doilea cel mai scump SUV modificat din istoria atelierului.

Amintim că Brabus 550 Adventure 4×4² este dotat cu un propulsor V8 biturbo, care produce 550 de cai putere şi un cuplu maxim de 800 Nm. Surplusul constituie 128 de cai putere şi 190 Nm. Cutia de viteze este una automată cu şapte trepte şi toate pot fi schimbate cu ajutorul unor padele din spatele volanului.

Tot-terenul poate accelera până la 100 de km/h în doar 6.7 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 210 km/h din cauza anvelopelor speciale pregătite pentru off-road, cu jante de 18 inci.

Vezi o maşină asemănătoare: (video) Schiorul suedez Jon Olsson şi-a făcut un Gelandewagen pentru off-road cu 800 CP

Cât priveşte lista de accesorii, aceasta cuprinde: bare metalice de protecţie a părţii posterioare şi frontale, un troliu cu frânghie de 30 de metri şi prin care se pot tracta vehicule de până la 4.2 tone, corpuri de iluminat suplimentare pe acoperiş, dar şi o roată de rezervă instalată pe uşa portbagajului.

Apropo, spre deosebire de maşina prezentată anul trecut, Brabus a îmbunătăţit-o adăugându-i două snorkele din carbon, bosaje pentru roţi din carbon şi un suport mai compact pentru roata de pe portbagaj.

În habitaclul lui Brabus 550 Adventure 4×4² vor putea călători doar patru persoane. O banchetă spate nu există, în loc fiind instalate două fotolii comode şi tapiţate cu piele, despărţite de un tunel central cu un panou BRABUS Touch Control Panel integrat, prin care se dau comenzi sistemului multimedia, sistemului de ventilare, scaunelor, etc.

Cât priveşte preţul maşinii, acesta nu este mai mic de 540.242 de euro, ceea ce îl face mai ieftin decât ediţia limitată Brabus 900 Widestar!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/