(video) Ce e mai rapid, un BMW M5 cu motor V10 sau o minge de golf? Richard Hammond a aflat răspunsul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Competiție neobișnuită pentru și cu implicarea celebrului prezentator TV Richard Hammond. De partea sa era un BMW M5 Touring E61 cu motor cu 10 cilindri, iar pe partea opusă era jucătorul profesionist de golf Rick Shields. Fiecare dintre ei au avut propria sarcină, una care urma să fie îndeplinită cât mai repede posibil în jurul unui circuit vechi de Formula 1.

Competiția a avut loc pe pista Aintree, unde a avut loc Marele Premiu de Formula 1 în anii 1950. Acum o parte a pistei a fost transformată într-un teren de golf.

Richard Hammond a intrat în competiție la volanul unui BMW M5 Touring cu V10 (507 CP) și o cutie manuală în șase trepte. Rick Shields, înarmat cu crosă, a trebuit să introducă mingea într-o gaură situată la o distanță de 365 de metri, mai repede decât Hammond ar fi făcut două tururi complete pe circuit.

Inițial, Richard Hammond a susținut că break-ul său are peste 500 de cai putere, în timp ce mingea de golf nu are literalmente niciunul. Prin urmare, nu exista nicio îndoială despre cine va câștiga. 

Shields, la rândul său, a promis că se va încadra în maximum șase lovituri, având în vedere nevoia de a alerga după minge și starea nervoasă. Până la urmă, a reușit să aducă mingea în gaură în urma a cinci lovituri, iar Hammond a aflat că s-a confruntat cu un adversar serios.

Cmentariile sunt închise