(video) Celebrul Terry Grant împreună cu un Porsche Taycan au setat un record Guinness pe gheaţă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cartea Recordurilor Guinness anunţă despre înregistrarea unui record mondial cu ajutorul unui standard Porsche Taycan 4 Cross Turismo cu anvelope de iarnă. Recordul a fost stabilit într-o categorie neobișnuită: numărul de învârtiri făcute fără oprire în jurul axei, prin derapaj, de o mașină electrică, pe un poligon circular de două ori mai mare decât lungimea mașinii propriu-zise.

Încercarea de a seta recordul a avut loc încă pe 3 februarie, dar a fost comunicată abia acum. Probabil şi cei de la Porsche urmează să o facă (sau nu) în cadrul unui material mai amplu detaliat. Aflăm deci din singurele informaţiile disponibile că totul s-a întâmplat în cadrul Race of Champions, care a avut loc în Suedia, unde celebrul pilot și cascador britanic Terry Grant a putut face 69 de “gogoşi” consecutivi.

După cum reiese din videoclipul publicat pe canalul oficial Race of Champions, nu s-a putut reuşi din prima. 

Potrivit lui Terry Grant, gheaţa şi zăpada care zbura de sub roțile mașinii electrice au blocat unul dintre senzorii exteriori ai lui Taycan. Electronica de la bord a apreciat acest lucru drept o situaţie de urgenţă şi a oprit maşina după doar 22 de rotații.

Cu toate acestea, Grant a găsit mai târziu o cale de a ocoli acest obstacol şi a reuşit să facă ce şi-a propus.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/