(video) Chevrolet Suburban – prima maşină din istorie care a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

În această săptămână, chiar acum câteva ore în urmă, de fapt cu o zi după premiera noii sale generaţii, SUV-ul Chevrolet Suburban a devenit primul vehicul din istorie care a primit o stea pe celebra Alee a Celebrității din Hollywood!

Prezentat de Camera de Comerț de la Hollywood și dezvăluit în cadrul unei ceremonii speciale pe Bulevardul Hollywood, premiul este un semn de recunoaştere a modelului pentru cariera sa de 67 de ani în film și televiziune.

“Timp de șase decenii, Chevrolet Suburban a fost cel mai îndelungat “actor” activ de la Hollywood. Apărând în lungmetrajele clasice și în emisiuni de televiziune, Suburban este un pilon al industriei bine stabilit. Cu Chevrolet Tahoe, model care are de asemenea un impact în filme și la TV, este impresionant ca ambele vehicule să se alăture acum unui grup ilustru de actori și personaje care sunt şi vor rămâne cunoscute pentru totdeauna sub numele de legende de la Hollywood”, a declarat președintele și CEO-ul Camerei de Comerț de la Hollywood, Rana Ghadban.

În timpul carierei sale de actorie, Suburban a evoluat pentru a deveni un personaj final, capabil să joace rolul de maşină a eroului, maşină a personajul negativ sau în calitate de maşină pentru familie deopotrivă.

“Nu există cu adevărat nimic altceva ca Chevrolet Suburban în această afacere, din două motive. În primul rând, este unul dintre cele mai versatile vehicule din afacerea cu filme, capabil de a fi compatibil cu orice tip de personaj. În al doilea rând, poate contribui instantaneu pentru a da unei scene o importanţă suplimentară. De exemplu, când un convoi de SUV-uri negre apare pe ecran, se ştie că nu este un moment potrivit pentru a părăsi scaunul şi a merge la cumpărat floricele”, a spus Dennis McCarthy, coordonator imagine auto.

Relația dintre Chevy Suburban și Hollywood a început din 1952, când a apărut pentru prima dată pe micile ecrane. De atunci, Suburban a jucat în peste 1.750 de filme și seriale de televiziune. A apărut în cel puțin un serial de televiziune în fiecare an din 1956 și în cel puțin un film în fiecare an din 1960, până în prezent. Suburban a apărut și în peste 30 de filme nominalizate la premii.

Filmografia este și mai impresionantă atunci când este combinată cu Chevy Tahoe. Împreună, Tahoe și Suburban au apărut în peste 2.500 de filme și emisiuni de televiziune. De când a fost introdus în 1995, Tahoe a apărut în cel puțin un film și TV show în fiecare an.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise