(video) Chişinău: Un adolescent care intenționa să cumpere o Honda, jefuit de cei peste 15.000 de euro pe care îi avea

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În noaptea de 4 aprilie, în jurul orei 00:30, polițiștii Inspectoratului de Poliție Buiucani au fost alertați despre comiterea unui jaf stradal. Victima, un adolescent de 17 ani, a comunicat că a fost jefuit, fiindu-i sustrasă geanta în care se aflau 15.100 de euro, 35 de roni, 400 de lei și carduri bancare. După comiterea infracțiunii suspecții ar fi urcat într-un automobil și au plecat într-o direcție necunoscută.

În rezultatul acțiunilor de urmărire penală și măsurilor speciale, aceștia nu s-au ascuns mult timp şi au fost într-un final identificați, după care reținuți, inclusiv cu ajutorul mascaților de la Fulger. Este vorba despre trei tineri de 21, 22 și 27 de ani, originari din raioanele Ialoveni și Strășeni.

În cadrul perchezițiilor autorizate la domiciliile acestora au fost găsite hainele în care erau îmbrăcați suspecții în momentul comiterii infracțiunii. Unul dintre ei anterior a fost judecat pentru furt, jaf și escrocherie.

Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore, iar conform legislației în vigoare aceștia riscă închisoare de la 5 la 7 ani. Oamenii legii urmează să stabilească proveniența banilor și ce intenționa victima să facă la acea oră cu ei, dar până atunci există deja careva informații în acest sens.

Potrivit surselor pulsmedia.md, adolescentul originar din Chișinău în acea seară a mers cu sora lui de 31 de ani să se vadă cu o persoană care vindea o Honda CR-V. Cei trei s-au întâlnit pe strada Alba-Iulia, iar samsarul le-a prezentat automobilul care era într-o parcare. Aceștia s-au înțeles să cumpere mașina la un preț de 15.000 de euro.

Adolescentul împreună cu soră sa au plecat înapoi acasă pentru a-şi convinge tatăl să le dea bani pentru procurarea mașinii, iar mai târziu, în jurul orei 23:00, au stabilit o nouă întrevedere cu vânzătorul mașinii, dar deja în altă locaţie (nu păruse asta destul de suspect din start?). Cei doi au mers pe strada Piața Unirii 1 din acelaşi sector Buiucani, o adresă indicată de aşa-zisul vânzător.

Tânăra ar fi rămas în mașina ei, iar adolescentul cu miile de euro s-a deplasat spre blocul de locuințe ca să bată palma cu vânzătorul și să-și ia mașina. Însă, peste aproximativ 15 minute, adolescentul s-a întors speriat la sora sa și i-ar fi zis că a fost jefuit de gentuța cu bani. Cei doi s-au pornit spre casă, iar câteva minute mai târziu s-ar fi întors la fața locului și au solicitat intervenția poliției.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/