(video) Chişinău: Un bărbat în stare de ebrietate, filmat cum aruncă o cărămidă pe capota unui Lexus

La sigur nu este pentru prima dată când au loc astfel de situaţii, însă rare sunt cazurile când se întâmplă să fie înregistrate video. Un filmuleţ publicat de curând arată la ce poate duce consumul excesiv de băuturi alcoolice.

Incidentul din imagini a avut loc zilele trecute în sectorul Rîşcani al capitalei şi arată cum un bărbat, fiind într-o stare de ebrietate avansată, a încercat să arunce o cărămidă peste un gard deoarece a găsit că aceasta îl deranjează foarte mult.

Având în vedere starea în care era şi greutatea pietrei, forţa folosită pentru aruncare nu a fost suficientă, astfel încât a ajuns pe capota unui Lexus NX.

Judecând după imagini, tipul nici măcar nu a înțeles ce a făcut şi ce s-a întâmplat, continuând să bea alcool și să-și amuze vecinii. Aceeași înregistrare îl mai arată implicat într-o bătaie, sărind peste geamul unui apartament și întâlnindu-se în cele din urmă cu un echipaj de poliţie.

Proprietarul maşinii a avut noroc în cele din urmă. Urmările ar fi putut fi mai semnificative în cazul în care cărămida ar fi căzut pe parbriz şi l-ar fi spart, ceea ce ar fi dus la creşterea prejudiciului de cel puțin 10 ori.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-intamplare-neobisnuita-centrul-parisului-unui-porsche-fost-aruncata-aer-capota/
https://autoblog.md/video-no-comment-doi-barbati-din-chisinau-au-iesit-goi-din-scara-unui-bloc-si-s-au-urcat-pe-niste-masini/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/