(video) Conceptul a două noduri rutiere importante ce se doresc a fi amenajate lângă Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Administrația de Stat a Drumurilor informează că a fost desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea unor noduri rutiere importante. Acestea se doresc a fi amenajate pe traseul M1 Frontiera cu România-Leușeni-Chișinău-Dubăsari-Frontiera cu Ucraina, la km 95,278 și km 99,626. În acest sens, urmează încheierea contractului cu Institutul Municipal de Proiectări „CHIȘINĂUPROIECT” în asociere cu S.R.L. „INJPROIECT”.

Proiectul include proiectarea a două poduri de încrucișare pe drumul M1, în proximitatea străzii Petricani din mun. Chișinău, cu asigurarea accesului către localitatea Ghidighici, precum și în proximitatea drumului local L456 M1-Grătiești-Hulboaca, totodată asigurând accesul de perspectivă spre strada Bucovinei din mun. Chișinău.

ASD reiterează importanța drumului menționat, fiind șoseaua de centură a mun. Chișinău, care este tranzitată zilnic de un număr de peste 30.000 de vehicule, ceea ce indică importanța acestor lucrări de infrastructură care vor juca un rol esențial în asigurarea unei circulații fluide și eficiente în zonă, având un impact semnificativ asupra economiei locale și regionale, contribuind la dezvoltarea durabilă a țării.

Cmentariile sunt închise