(video) Costul biletelor pentru cei care vor să vadă F1 pe viu. Preţurile din 2023 în funcţie de Grand Prix

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Formula 1, una dintre cele mai spectaculoase competiții de motorsport din lume, atrage în fiecare an milioane de fani dornici să simtă emoția și viteza la maximum. Cu toate că accesul la cursele de F1 poate fi o experiență excepțională, prețurile biletelor variază considerabil în funcție de țara gazdă și de Marele Premiu în desfășurare.

Şi există mai mulți factori care influențează prețul biletelor, gen popularitatea Marelui Premiu, importanța istorică a circuitului, locația tribunei, facilitățile suplimentare oferite și perioada din sezon. De asemenea, numărul de zile ale evenimentului și opțiunile de ospitalitate sunt și ele luate în considerare în stabilirea prețurilor.

Pentru pasionații de F1, achiziționarea biletelor pentru a asista la cursele în direct este o modalitate unică de a se bucura de entuziasmul și de adrenalina sportului. Cu toate acestea, prețurile biletelor pot fi destul de piperate şi nu toţi îşi pot permite achiziţia, până la urmă optând să privească o transmisiune live.

Şi un apropo: conform celor mai recente tarife şi tendinţe, Monaco Grand Prix a cedat altor locaţii scumpetea, nu însă şi prestigiul. Mai jos, un clip realizat de Formula Addict, arată preţul mediu a unui tichet valabil pentru acces timp de trei zile în zona desfășurării unui Mare Premiu.

Conform datelor disponibile în spaţiul virtual, cea mai mare rată de participare la un weekend de Formula 1 s-a înregistrat în 1995 la Marele Premiu al Australiei, în toate zilele numărul cumulativ al vizitelor fiind evaluat la 520.000!

Iar cel mai recent, acum două săptămâni, Marele Premiu al Marii Britanii a fost vizitat de aproximativ 480.000 de oameni în total.

Acum calculaţi câte bani s-au încasat!🤑

Cmentariile sunt închise