(video) Crimeea: Momentul când un “şofer” de 12 ani spulberă un biciclist printr-un derapaj

Un adolescent care învăța să conducă a lovit agresiv un biciclist în localitatea Nikolaievka din Crimeea și ulterior s-a oprit în altă maşină. În tot acest timp tatăl minorului stătea pe scaunul din dreapta. Incidentul a avut loc în ziua de 12 aprilie curent.

Minorul de 12 ani a urcat la volanul maşinii cu acceptul tutorelui, însă la un moment dat a pierdut controlul automobilului după ce l-a accelerat până la o viteză destul de mare. Drept rezultat vehiculul a derapat şi cu partea laterală din dreapta a lovit din spate un biciclist în vârstă de 60 de ani.

Ca prin minune, nimeni nu a fost rănit, biciclistului acordându-i-se primul ajutor medical pentru că s-a ales doar cu câteva zgârieturi. Tatăl adolescentului va trebui acum să-şi asume cheltuielile pentru achitarea unei amenzi de 30.000 de ruble, pentru gardul deteriorat, pentru reparaţia maşinii lovite şi a celei personale, în caz că nu sunt asigurate.

https://youtu.be/mwx86vvzivE

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/