(video) Cum a fost făcut AURUS Senat. Imagini din procesul de producţie a maşinii

Ministerul Industriei și Comerțului din Federația Rusă a făcut publice imagini din procesul de dezvoltare, proiectare şi construcţie a sedanului şi limuzinei AURUS Senat. În filmuleţ mai avem ocazia să vedem cum i-a fost modelată forma, dar şi cum au fost asamblate primele exemplare de către specialiştii centrului NAMI.

Vezi şi: (video) A schimbat un Pullman pe o limuzină AURUS Senat. Al doilea om după Putin care o foloseşte

Vezi şi: (video) Vladimir Putin, la volanul unui AURUS Senat pe un circuit de Formula 1

Noul AURUS Senat este un produs al proiectului Platforma Modulară Unificată (Единая модульная платформа în rusă), de asemenea cunoscut anterior sub denumirea “Cortegiu”, care a prevăzut iniţial crearea unei arhitecturi modulare (şasiu), dar şi a unei linii de unităţi de propulsie hibride care să aibă la bază motoare V8 şi V12. O cutie de viteze automată cu nouă trepte a fost dezvoltată pentru maşinile AURUS de către o altă companiei rusească – KATE.

Modelul principal, sedanul AURUS Senat, este dotat cu un sistem de tracţiune integrală şi cu o unitate de propulsie hibridă bazată pe un V8 de 4.4 litri. Agregatul produce 598 CP şi 880 Nm de cuplu, iar suplimentar este asistat de un motor electric cu 40 de CP şi 400 Nm.

Cu o lungime de 5.630 mm lungime, un ampatament de 3.300 mm, o gardă la sol de 200 de mm şi o greutate de 2.740 de kilograme, accelerează de pe loc şi până la o viteză de 100 de km/h în 6.0 secunde. Viteza maximă este limitată potrivit standardelor internaţionale la 250 de km/h.

Automobilul mai are şi patru regimuri de rulare: Auto, Sport, Comfort şi All Road. La comandă mai poate fi şi blindat.

Producţia în masă este programată să înceapă de la mijlocul anului 2020.

Amintim că marca AURUS şi primele sale modele din gamă îşi vor marca premiera mondială în cadrul Salonului Auto de la Geneva, acolo unde vom fi şi noi prezenţi.

Vezi şi: (video) Noul AURUS Senat a fost prezentat la Moscova. Curiozități şi părerile jurnaliştilor

Vezi şi alte imagini din procesul de producţie în nişte documentare: (video) Cum a fost făcută noua limuzină a lui Putin şi cum arată sedanul şi microbuzul din proiectul Cortegiu

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/