(video) Doi tineri din capitală s-au îmbătat şi s-au apucat să smulgă plăci de înmatriculare de pe maşini

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Doi tineri, de 18 și 23 de ani, locuitori ai capitalei, au fost reținuți de către un echipaj BPRO de comun cu angajații grupei operative a IP Ciocana a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în timpul patrulărilor intensive a străzilor și prin curțile blocurilor de locuit din sectorul Ciocana, pe str. Mihail Sadoveanu. Indivizii au fost observați având un comportament suspect.

Ulterior, în cadrul acțiunilor de documentare și cercetare la fața locului, forțele de ordine au stabilit că de la opt automobile parcate pe străzile Mihail Sadoveanu și Petru Zadnipru fost sustrase plăci de înmatriculare. La audieri cei doi au recunoscut că le-au luat, fiind în stare de ebrietate când au comis contravenția.

Toate plăcuţele de înmatriculare au fost depistate și returnate proprietarilor, iar în privința indivizilor, au fost întocmite procese verbale în baza art. 105 “Sustragerea în proporții mici din avutul proprietarului” şi art. 354 “Huliganismul nu prea grav” din Codul Contravențional al RM.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/