(video) Drum deschis pentru circulaţie! Peste 11 km ai traseului național R26 au fost finalizaţi

1

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Lucrările de reparație a îmbrăcămintei rutiere din beton asfaltic, a peste 11 km de pe drumul R26 Bender – Căușeni – Cimișlia (km 71.7 – 83.3), au fost finalizate! S-au cheltuit în total peste 167 milioane de lei, bani alocaţi din Fondul Rutier.

O comisie formată inclusiv din reprezentanți ai Administrației de Stat a Drumurilor, Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale şi INSP, a stabilit că lucrările sunt efectuate în conformitate cu proiectul de execuție și a caietului de sarcini.

Proiectul a inclus reparația a două poduri, reamplasarea rețelei de comunicație și gaz, reamplasarea rețelelor exterioare de apeduct și canalizare, lucrări de iluminat stradal, amenajarea podețelor, parapetului metalic și a marcajului rutier.

De asemenea au fost efectuate lucrări de construcție a câtorva locuri de parcare, a pistelor de cicliști și a stațiilor de autobus.

Reparația acestui segment de drum este o continuitate a lucrărilor executate precedent pe drumul național R26, sectorul Căușeni – Cimișlia, urmând ca în anii viitori drumul să fie reabilitat integral pe tot sectorul.

1 Comentariu
  1. Ghită spune

    Voi cei care scriu, măcar 10 % credeți în ce scrieți? Duceți-vă la Sălcuța, sinteti foarte așteptați acolo. Între Sălcuța și Taraclia nu depășiți viteza, mergeți atent, 90 la oră.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata