(video) Ediţie limitată! Grăbeşte-te să pui mâna pe un Ducati Diavel 1260 Lamborghini

Automobili Lamborghini și Ducati anunță noul Ducati Diavel 1260 Lamborghini! Născută din colaborarea dintre cele două mărci prestigioase, motocicleta este realizată într-o ediție limitată și numerotată de doar 630 de unități, celebrând astfel cooperarea dintre cele două organizații și apelând la motocicliști, cât și la colecționarii din întreaga lume prin atractivitatea sa.

Designul unic al motocicletei a fost inspirat din cel al primului supercar hibrid de producţie în serie al Lamborghini – Sián FKP 37.



Bazat pe Diavel 1260 S, noul produs pe două roţi (cu o greutate de 220 kg) transferă conceptele de bază ale Sián FKP 37 în lumea motocicletelor, reproiectând componentele care caracterizează cel mai mult modelul Diavel.

Noile jante forjate ușoare amintesc în mod explicit de cele ale mașinii cu 819 CP, la fel ca și prizele de aer și capacele radiatorului din fibră de carbon care sugerează elemente plutitoare suprapuse pe structura principală a bike-ului. În cele din urmă, tipicul Ducati red este menționat prin culoarea etrierelor de frână Brembo.

Fiecare detaliu al motocicletei, reproiectat de Centro Stile Ducati pentru acest proiect specific, este realizat dintr-un material ușor și prețios cum ar fi fibra de carbon, de asemenea, inspirat de mașină. În plus față de capacele radiatorului și prizele de aer, capacul amortizorului de zgomot, spoilerul, capacul rezervorului central, capacul scaunului, apărătoarele de noroi din față și din spate, capacul tabloului de bord și cadrul farurilor sunt, de asemenea, realizate din carbon.

Livreaua lui Diavel 1260 Lamborghini este rezultatul colaborării dintre Centro Stile Ducati și Centro Stile Lamborghini. Vopselele aplicate motocicletei sunt identice cu cele utilizate pentru Sián FKP 37: pe caroserie este aplicată nuanţa Verde Gea, în timp ce cadrul, zona unde sunt integrate stopurile și jantele forjate sunt finisate în nuanţa aurie Oro Electrum. Elementele importante de design ale Lamborghini, precum hexagonul şi motivul “Y”, sunt evidente: această versiune specială a Diavel aduce un omagiu în acest sens prin forma aplicaţiilor pe terminaţiile de eşapament şi în detaliile estetice ale scaunului.

Livreaua acestui Diavel, de asemenea, poartă numărul “63”: unul important pentru compania din Sant’Agata Bolognese, care a fost fondată în 1963. Suplimentar va fi disponibilă de cumpărat o cască de protecţie într-o livrea similară, în stilul motocicletei.

Oricine poate cumpăra, dacă va reuşi, una din cele 630 de motociclete care vor fi disponibile prin dealeri oficiali Ducati. În vânzare vor ajunge din decembrie 2020, la un preţ de start de 31.990 de euro (în Italia). “Sub capotă” stă un motor Ducati Testastretta DVT de 1.262 cm3, având la activ 162 CP la 9.500 rpm şi 129 Nm la 7.500 rpm.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/