(video) Fac ce vor când poliţia doarme! Întrecere pe “autostrada” Chişinău-Orhei cu viteze de peste 260 km/h

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un oarecare Ştefan Onofrei se numără printre iubitorii de viteză şi încălcări ale regulilor de circulaţie rutieră. Cel puţin asta afirmă un cititor care ne-a trimis la adresa redacţiei un filmuleţ ce ar demonstra starea lucrurilor.

Din imagini ar reieşi că este şi un promotor activ al acestui “stil de viaţă” periculos (clipul video este public cel puţin pe TikTok) şi nu se exclude că se numără printre cei care afirmă că „o viaţă avem şi trebuie să (ne) depăşim limitele cât mai putem”.

Întrecerea dintre două automobile sport BMW M a avut loc pe “autobahn-ul” Chişinău-Orhei, aproape de miezul nopţii. Am verificat şi filmarea ar data din ultima zi a lunii aprilie din acest an, însă chiar şi aşa continuă să adune vizualizări şi să încurajeze practici similare pentru a accede în “clubul Moldova illegal racers”.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/