(video) Hennessey Heritage Edition F150 este un pick-up mai puternic decât noul Ford GT

După lansarea cu succes a modelului limitat Hennesssey Heritage Edition Mustang, John Hennessey şi echipa au decis să ofere un program de tuning aproape similar şi pentru faimosul pick-up Ford F-150. Pentru această maşină nu se anunţă vreo limită de producţie.

Transformarea unui Ford F-150 într-un Hennessey Heritage Edition F150 se face printr-un program complex de tuning, fiind aplicat doar pe maşinile din gama anilor 2018-2019, ce sunt dotate cu motoare V8 de 5.0 litri.

Astfel, în urma instalării unui nou supercharger cu un volum de 2.9 litri, măririi presiunii de supra alimentare, instalării unui intercooler aer-apă, unui sistem de inducţie cu debit mare de aer, a modernizării injectoarelor de combustibil şi a sistemului de alimentare per general, alături de un nou eşapament sport din oţel inoxidabil, o reprogramare a unităţii electronice de control, pick-up-ul a ajuns să producă aproximativ 770 de CP la 7.000 de rpm!

Se menţionează că toate componentele aplicate au fost testate în mod activ atât pe stand dinamometric, cât şi în condiţii reale de exploatare, motiv pentru care se oferă o garanţie de trei ani.

De asemenea, pe lângă manipulările tehnice, Hennessey aplică pe maşină o livrea Heritage Edition, plăcuţe speciale cu număr de ordine în habitaclu şi pe motor, alături de inscripţii speciale pe caroserie şi pe tetierele scaunelor.

Clienţii mai pot opta pentru un Sport Kit, care include: noi bare anti ruliu, o suspensie care poate micşora garda la sol a pick-up-ului, mecanisme de frânare Brembo şi jante de 22 de inci cu anvelope incluse.

Mai mult, un pachet Off-Road poate adăuga: noi bare de protecţie, 5 LED-uri suplimentare în bara de protecţie faţă, jante de 20 de inci cu cinci spiţe, anvelope pentru off-road de la Toyo de 35 de inci, suspensie frontală modificată şi kit de mărire a gărzii la sol cu circa 8 cm.

Preţul programului de tuning nu a fost anunţat.

Iată cum sunt văzute maşinile din seria Heritage Edition, alături de cele două supercaruri Ford GT personale ale lui John Hennessey, care l-au inspirat să facă Mustang-ul şi F-150-ul.

Vezi şi: (foto) Feriţi-vă din calea lui! Hennessey a dezvoltat un pick-up cu șase roți şi cu 600 CP

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/