(video) Hînceşti: O tânără de 17 ani s-a pornit beată la magazin cu maşina prietenului

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițiștii de patrulare au reușit să prevină o tragedie de la o luni. Astăzi dimineața, pe o stradă din Hîncești, polițiștii de patrulare au stopat o mașină de model VW Passat, condusă de o tânără.

Oamenii legii i-au solicitat actele la control, însă aceasta a zis că nu deține niciunul. Mai mult, fiind testată cu aparatul Drager, s-a constatat că avusese 0.73 mg/l de alcool în aerul expirat.

Ca urmare a verificărilor, fata s-a dovedit a fi în vârstă de 17 ani, originară din raionul Hîncești. Audiată de polițiști, aceasta a spus că a luat mașina de la un prieten pentru a merge la magazin.


Iată în context şi mica sinteza de weekend a INSP:

În perioada 29-30 ianuarie, în urma activităților desfășurate pe întreg teritoriul țării, inspectorii de patrulare au depistat peste 2.200 de încălcări ale RCR. Cele mai multe încălcări au fost comise de:

  • peste 900 de șoferi, care au depășit limita de viteză;
  • 342 au încălcat regulile de oprire şi neacordarea de prioritate pietonilor şi altor participanţi la traficul rutier;
  • peste 260 nu au acordat trecere legală a pietonilor;
  • 32 de conducători auto au fost înlăturați de la volanul mașinii, deoarece se aflau în stare de ebrietate;

INSP mai anunţă că a intensificat patrularea pe întreg teritoriul țării pentru a descuraja și preveni conducerea în stare de ebrietate, dar și deplasarea cu viteză excesivă. Acestea sunt principalele cauze generatoare de accidente rutiere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/