(video) Imaginea zilei: Dificil de imaginat cum şoferiţa din acest automobil a putut supraviețui

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Privind la aceste imagini este greu de imaginat cum a existat un spațiu de supraviețuire în acest Nissan Altima din 2015. Accidentul cu pricina s-a întâmplat marţi dimineaţa pe podul de peste râul Skagit din Mount Vernon, statul Washington, la nord de Seattle.

Conform informațiilor disponibile, un camion cu semiremorcă a lovit această mașină din spate, apoi a urcat peste ea. Femeia de 46 de ani care conducea mașina s-a ales ca prin minune doar cu răni ușoare.

Polițiștii Patrulei de Stat din Washington au declarat pentru The Seattle Times că femeia se deplasa în spatele unui alt camion cu semiremorcă care încetinise traficul. Ea a încetinit la fel, după care camionul din spatele ei a intrat în autoturism, l-a împins în spatele primului și i-a pliat partea posterioară deasupra, în timp ce cap-tractorul s-a oprit deasupra! 😱

Polițiștii au oprit traficul în ambele sensuri când au ajuns la faţa locului, deoarece mișcarea pe pod făcea ca autocamionul să tremure, în timp ce şoferiţa se afla încă în interiorul autoturismului. 

Când maşina de mare tonaj a fost ridicată, femeia a reușit cumva să iasă singură! Ea a simțit doar dureri ușoare în piept și cap, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Camionagiul s-a ales doar cu o amendă pentru că nu a păstrat distanţa, în jur de 200 de dolari.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/