(video) Impact puternic pe strada Florilor. Implicată şi o maşină de poliţie

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O nouă maşină de poliţie deteriorată în urma unui accident de circulaţie în Chişinău, în weekend, când trafic intensiv practic nu se înregistrează. Din banii cui va fi reparată, dacă în genere va fi reparată, deocamdată nu se cunoaşte.

Nici circumstanţele nu se cunosc deocamdată. Ştim doar că totul s-a înregistrat prin apel la 112 la ora 14:15. În preajma intersecției străzilor Florilor şi Matei Barasab s-au ciocnit între ele un Duster, o Dacie Sandero şi un Ford Fusion. Lovitura suportată de crossover şi sedan a fost suficient de puternică pentru a fi declanșate câteva perne de aer.

Din fericire accidentul nu s-a soldat cu nicio victimă, ne-a comunicat ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Svetlana Scripnic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/