(video) Încă o zebră eliminată de pe Calea Ieşilor. O mamă cu copii, indignată rău de observaţia unui şofer

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încă o trecere pietonală a fost desființată pe strada Calea Ieşilor. Este vorba despre cea de la intersecția cu str. Ghenadie Iablocikin. Primăria Chişinău a anunţat acum câteva zile că propunerea a venit de la INSP, în vederea îmbunătățirii siguranței pietonilor şi gestionarea traficului rutier.

Potrivit responsabililor din cadrul Poliţiei Rutiere, această modificare nu va afecta deplasarea pietonilor, având în vedere că există o trecere subterană la doar 60 de metri distanță. Totuşi, în ciuda eliminării zebrei şi a unor indicatoare care spun despre asta, există în continuare oameni care pot apărea, pe neaşteptate pentru unii şoferi, pe carosabil.

Imaginile de mai jos arată o astfel de trecere neregulamentară. La observația făcută unei tinere mame că-şi pune viaţa în pericol, dar şi a copiilor, acestea și-a permis să arate un gest indecent

Conform datelor Poliţiei Rutiere, doar în 6 luni ale anului curent, pe această stradă s-au produs peste 256 de accidente rutiere, inclusiv cu implicarea pietonilor. Aceste date au determinat adoptarea măsurilor de securizare a pietonilor care traversează strada Calea Ieșilor.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise