(video) Indiferenţă, iresponsabilitate sau lucru de mântuială? Cum s-a curăţat astăzi strada Calea Ieşilor după ploaie

După furtuna de ieri, când mai multe străzi din capitală s-au transformat inevitabil în râuri, din nou, pe carosabilele scurse şi în scurt timp uscate a rămas noroi, pietriş, cioburi de sticlă şi alte murdării aduse cu apa de pe căi adiacente.

Dar pentru că şi acestea din urmă s-au întărit, uscându-se concomitent cu suprafaţa carosabilă, s-a necesitat intervenţia muncitorilor, angajaţi ai municipalităţii, pentru a curăţa drumurile, inclusiv pentru ca impuritățile să nu prezinte un impediment, pericol sau un disconfort pentru participanţii la trafic.

Şi iată ce s-a întâmplat astăzi pe strada Calea Ieşilor din capitală, în apropiere de sensul giratoriu de la uzina TOPAZ. Un tractor echipat cu o perie a fost pus la treabă pe benzile extreme pentru a le curăţa şi, deşi s-a format un nor de praf în spatele său, tractoristul se făcea că nu vede ce se întâmplă şi îşi continua munca pentru a îndeplini aşa-zisul plan.

https://www.facebook.com/alexandr.rosca.18/videos/3568872939808911/

VIDEO: facebook.com/Alexander Steel

Un localnic, indignat de cele întâmplate şi văzute, a filmat câteva momente ale procedurii şi le-a făcut publice pe o reţea de socializare, acolo unde comentariile au curs gârlă, fiind etichetat şi primarul general, şi un viceprimar, şi poliţia, şi o televiziune, şi Exdrupo, etc. O bună parte din comunitatea online a rămas la fel de uimită precum autorul imaginilor, care nu a ezitat chiar să se exprime cu câteva cuvinte murdare.

Nouă însă ne-au atras atenţia şi câteva fotografii în care se poate vedea acelaşi tractor, pe aceeaşi stradă, măturând carosabilul pe uscat chiar în preajma mai multor automobile parcate. Tot praful s-a aşezat pe ele şi nu excludem că şi pietricele au zburat în direcţia caroseriilor acestora. De pietoni, hainele lor şi aerul curat pe care trebuie să-l respire nu mai spunem nimic…

“Avem ceea ce merităm”, a exclamat o tânără.

Apropo, iată cam care era situaţia în zonă în seara zilei de ieri, în imagini fiind arătată starea lucrurilor de pe strada Ion Creangă, chiar la colţ cu strada Calea Ieşilor:

https://www.facebook.com/leonid.tocarev/videos/970894170017409/

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/