(video) Voia sorţii! Cum TikTokerul pistolar a ajuns pe mâna poliției fără să vrea

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Tânărul TikToker în vârstă de 27 de ani, care a fost reţinut pentru 72 de ore pentru amenințările făcute aseară în Chişinău cu un pistol deţinut ilegal, a ajuns pe mâna poliţiei după ce internauţii l-au “blestemat” în acest sens, solicitând de mult timp în comentarii ca poliţia să ia măsuri, însă prin această metodă a online-ului era practic imposibil să fie depistat.

Cunoscut pe reţeaua de socializare în cauză sub nickname-ul @traffic.md01, acesta era urmărit de mii de oameni pentru că distribuia diverse încălcări din trafic, însă în mare măsură le posta de fapt pe ale sale, de cele mai multe ori generând situaţii de accident şi amuzându-se de asta.

Şi una dintre cele mai recente încălcări de-ale sale ne-a fost expediată la adresa redacţiei, însă nu i-am atras atenţie, până acum, când există o legătură directă! Iată mesajul primit: „Salut, am dat astăzi în tiktok de un canal cu imbecili care conduc ca anormalii prin Chișinău, pun în pericol alți participanți la trafic. Cred că ar trebui de ridicat rezonanță cu ajutorul dumneavoastră ca poliția să se autosesizeze. Mulțumesc.”

La momentul de faţă contul său de TikTok fie a fost dezactivat, fie a fost eliminat. Nu ştim exact dacă oamenii legii au influențat cumva această decizie.

Iată deci ce a făcut individul în seara târzie a zilei de 25 martie:

Atenţie! Cuvinte necenzurate!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/