(video) La fel de impresionant! Rolls-Royce a prezentat al doilea Boat Tail realizat la comandă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Compania Rolls-Royce, în cadrul Concorso d’Eleganza Villa d’Este care se desfăşoară în acest weekend pe malul Lacului Como, a prezentat astăzi lumii al doilea model personalizat Boat Tail!

Primul a fost dezvăluit acum un an, la sfârşitul lunii mai din 2021, iar debutul public i-a avut loc la acelaşi eveniment, care a fost amânat până în octombrie din cauza pandemiei.

Exact ca şi primul exemplar, al doilea Boat Tail este construit în întregime manual, cu panouri ale caroseriei realizate din foi mari şi simple din aluminiu, pentru a crea conturul distinctiv, inspirat de iahturile de curse de la începutul secolului al XX-lea. Din toate punctele de vedere, această mașină remarcabilă este cu totul unică.

Posesorul celui de-al doilea automobil exclusiv a participat în crearea sa alături de experţii Rolls-Royce şi l-a făcut în semn de omagiu adus tatălui său și istoriei familiei sale. A fost comandat de un patron a cărui afacere de familie a crescut de la originile tatălui său în industria perlelor. Călătorind pe scară largă, educat la nivel internațional și cosmopolit în gusturile și influențele sale, clientul este un patron consacrat al artelor, care deține în plus o colecție considerabilă de mașini clasice și moderne, găzduite într-un muzeu privat dedicat.

La începutul procesului de creare, clientul a prezentat designerilor Rolls-Royce Coachbuild o selecție de patru cochilii de perle, alese personal din colecția sa privată pentru culoarea și complexitatea lor unică. Anume acestea au oferit inspirație pentru culoarea exterioară, despre care se spune că este una dintre cele mai complexe finisaje pe care le-a creat compania în istoria sa.

Fundamentul culorii este un amestec strălucitor de stridii şi soft rose, cu fulgi mari de mica albi şi bronz, care adaugă o calitate sidefată unică, ce se schimbă subtil în diferite condiții de lumină. Capota contrastantă în culoarea coniacului, creată special pentru acest Boat Tail, conține fulgi de mica din aluminiu vopsiţi în bronz fin și auriu, completați cu un strat de cristal și strat mat îngheţat transparent, adăugând căldură și adâncime semnificativă aspectului mașinii. Pragurile inferioare din fibră tehnică încorporează un fir țesut în rose gold.

Puntea din spate, care găzduiește suita unică cu “aripi de fluture”, este îmbrăcată cu furnir de nuc regal, încrustat cu dungi placate în rose gold, cu un finisaj satinat pentru a asigura un aspect sensibil și sofisticat. Nucul Regal a fost selectat special de client pentru proprietățile sale frumoase pe măsură ce se maturizează în timp, un material care va trece treptat la proprietățile tonale ale culorii coniacului. De sus, se observă un echilibru armonios și efect satinat al capotei cu efect îngheţat și al părţii posterioare din lemn, în contrast cu perspectivele față și laterale lucioase.

Din față, Grila Pantheon, frezată dintr-o singură bucată solidă din aluminiu, este împodobită cu o mascotă Spirit of Ecstasy în rose gold.

Interiorul este o combinație frumos îngrijită de piele în culoarea coniacului și a stridiilor perfect asortate, şi furnir de nuc regal, cu accente rose gold și în nuanța sidefului. Pieile, completate cu un finisaj sidefat, accentuează suprafețele și formele scaunelor și designul interior. Tunelul de transmisie este format din furnir Royal Walnut cu dungi aurii roz, atrăgând o referință vizuală directă la puntea din spate și adăugând o căldură strălucitoare interiorului.

Piesa centrală a planșei de bord este un ceas realizat inclusiv dintr-o perlă, aleasă și furnizată de client din colecția proprie. Faţa sa este pură și minimă în aspectul său, astfel încât să nu se abată de la materialul prețios. Acelaşi material înfrumusețează comutatoarele de control și cadranele de bord, creând o legătură vizuală și materială puternică între mașină, proprietar și moștenirea familiei sale.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/