(video) Lamborghini Huracan Performante este cea mai rapidă maşină de serie pe Nurburgring

Compania Lamborghini a venit cu un anunţ total neaşteptat. Cea mai “hardcore” versiune a supercarului Huracan – Performante – a stabilit un record de timp pe renumitul circuit german Nurburgring.

Lamborghini Huracan Performante a parcurs circuitul în 6 minute şi 52.01 secunde. Rezultatul este uimitor şi îl plasează pe model pe locul doi în TOP 100 cele mai bune timpuri, depăşind chiar şi magnificul Porsche 918 Spyder cu tocmai cinci secunde şi devenind astfel cel mai rapid automobil de serie al circuitului!

Recordul a fost stabilit încă în toamna anului trecut, maşina fiind condusă de pilotul de teste Marco Mapelli. Acesta a reuşit să bată timpul înregistrat de modelul Lamborghini – Aventador SV — care a fost anterior cea mai rapidă pe acest circuit (6:59.73).

Fostul deţinător al recordului de timp printre maşinile de serie, Porsche 918 Spyder, a parcurs un tur în şase minute şi 57 de secunde.

Lamborghini a publicat pe canalul său de YouTube imagini video cu momentele stabilirii recordului.

Premiera lui Huracan Performante nu a avut loc oficial şi nici informaţii tehnice nu se cunosc. Neoficial se spune că maşina va produce 640 de CP dintr-un motor V10, va fi mai uşoară cu vreo 40 de kilograme, va avea o transmisie modernizată pentru o comutare fulgerătoare a treptelor şi mai multe elemente aerodinamice pe kit-ul exterior.

Aşa ar putea arăta noul Huracan Performante, însă în toată splendoarea îl vom vedea la Salonul Auto de la Geneva.

FOTO: facebook.com/autogespot

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/