(video) Los Angeles 2019: Premieră mondială – Noua, a opta generaţie Nissan Sentra

Nissan prezintă în aceste zile la Salonul Auto de la Los Angeles a opta generaţie a modelului Sentra! Cel mai popular sedan marca Nissan din Statele Unite ale Americii, produs din 1982 şi până în prezent, a fost comercializat în peste şase milioane de exemplare de-a lungul istoriei sale. Automobilul este disponibil şi pe alte pieţe în afară de cea de peste ocean.

Noua generaţie Sentra este de fapt un Nissan Sylphy, şi noua sa generaţie fiind prezentată mai devreme în acest an în China. Deşi au un ADN comun şi un look atractiv, modelul american a suferit un set de modificări specifice pieței.

Noul Nissan Sentra Sentra abia de s-a schimbat în lungime (aproximativ 4.6 m), dar a adăugat 52 mm în lățime (1.815 mm) și a pierdut 56 mm din înălțime (1.450 mm). Ampatamentul i-a fost mărit de la 2.700 mm la 2.712 mm.

Ecartamentele, de asemenea, au fost extinse cu 52 de mm, centrul de greutate îi este acum mai aproape de pământ, iar noul şasiu i-a adus o nouă suspensie spate independentă în loc de o bară de torsiune anterioară (+ o nouă servodirecţie electrică). Toate aceste schimbări promit un caracter mai sportiv al condusului.

Noua Sentra mai poate avea o caroserie vopsită în două tonuri și faruri LED, iar maşina în nivel de echipare de top SR – suplimentar un mic spoiler pe capacul portbagajului, inserţii decorative negre, praguri personalizate la uşi și jante de 18 inci. Noua grilă de radiator poartă semnătura de firmă V-motion.

Complexul de asistenţă şi siguranță preventivă Safety Shield 360 se află deja în configurația de bază, iar pentru o taxă suplimentară se oferă un cruise control adaptiv și un set de camere cu vedere la 360 de grade în jurul maşinii, printre altele.

Interiorul a fost schimbat pentru a se potrivi cu exteriorul: acum există un volan turtit în partea inferioară (pe toate nivelele de echipare), deflectoare ale sistemului de climatizare în stilul unor turbine şi un tunel central masiv pe care a fost mutat butonul de pornire/oprire a motorului.

Nissan ne mai spune despre o izolare fonică îmbunătățită, instalarea unor scaune frontale Zero Gravity cu optimizare a poziţiei de şezut, dar şi că tetierele de pe al doilea rând de scaune sunt fixe, integrate cu toată bancheta, şi nu pot fi scoase sau reglate.

Versiunile simple ale maşinii vor fi oferite cu un ecran de 4.2 inci între ceasurile de bord analogice şi un sistem multimedia cu ecran tactil de şapte inci. Cele mai scumpe vor avea monitoare de 7 şi respectiv 8 inci, inclusiv cu suport al interfeţelor Apple CarPlay și Android Auto.

Principala caracteristică a noului Sentra spre deosebire de sora chineză îi este motorul. În locul unui benzinar natural aspirat de 1.6 litri, se anunţă deocamdată despre instalarea unui singur benzinar cu patru cilindri şi volum de 2.0 litri, care produce 151 CP şi 198 Nm de cuplu. Singura transmisie este un Xtronic CVT.

Mai târziu ar trebui să apară şi alte motoare, mai puternice, deoarece chiar și modelul de generaţie deja veche a fost oferit cu un agregat turbo. Vânzările noii generaţii Sentra vor demara în State deja din luna ianuarie a anului 2020.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/