in , ,

AngryAngry

(video) Momentul când doi şoferi urcă şi circulă intenționat pe trotuare. Care e diferenţa dintre ei

Doi şoferi care circulau pe străzi diferite din capitală au ajuns în atenţia publică pentru că au dat dovadă de iresponsabilitate şi indiferenţă totală. Primului i-a crăpat cel mai probabil răbdarea să stea în ambuteiaj şi a apucat-o pe trotuarul străzii Ciuflea, iar al doilea a mers pe trotuarul străzii Ion Creangă, pe tronsonul de drum care este în prezent închis pentru circulaţie pentru reparaţii.

O diferenţă dintre cei doi este totuşi. Dacă primul cu Volga a făcut-o într-o oarecare măsură asumat, chiar în văzul tuturor din trafic, însă fără a pune în pericol pietoni, al doilea a mers pe acolo unde nu era trafic, aproape intrând în câţiva oameni şi a filmat cum face asta, publicând şi imaginile în mediul online…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!