(video) Moscova: Posesorul a patru maşini Bentley le-a implicat în ultimii ani în peste 30 de accidente

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mai multe companii de asigurări din Federația Rusă au depus o plângere colectivă împotriva unui rezident din Moscova. Acesta are în posesie patru mașini marca Bentley și fie a decis să-şi întoarcă banii cheltuiţi pe ele, fie a pus la cale un plan prin care să poată un venit pasiv fără mare efort.

Komsomolskaia Pravda scrie că în ultimii ani aceste mașini au fost implicate în peste 30 de accidente rutiere şi cel mai interesant este că au avut loc în circumstanțe aproape identice.

Suma totală a despăgubirilor deja plătite a fost de aproximativ 130 de milioane de ruble şi abia acum s-a ajuns la concluzia că cetățeanul în cauză, jurist de profesie, ar fi de fapt un escroc.

Toate accidentele, potrivit companiilor de asigurări, s-au desfășurat după același scenariu: în intersecţii, inclusiv sensuri giratorii, proprietarul unui Bentley Continental lovește o camionetă sau un camion al cărui conducător realizează o manevră de schimbare a direcţiei. 

Automobilistul suspect a susținut în toate cazurile că nu a observat vehiculele care îi tăiau calea, ori le-a observat târziu, dar toţi șoferii găsiți vinovați spun într-o voce că înainte de coliziune cu acel coupe negru nu se încetinea, ci dimpotrivă se accelera.

În total, acest cetăţean a fost implicat în minimum 30 de accidente şi pentru fiecare dintre ele a primit despăgubiri de la compania de asigurări în valoare de 400.000 până la două milioane de ruble. 

Acum circumstanțele producerii accidentelor, la solicitarea asigurătorilor, sunt studiate de poliție. Dacă se va demonstra că toate s-au întâmplat cu rea intenție, atunci proprietarul mașinilor de lux va risca până la 10 ani de închisoare.

Vezi şi:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata