in , ,

AngryAngry LoveLove OMGOMG LOLLOL

(video) No comment: Un şofer, filmat cum calcă pietoni într-o intersecţie din sectorul Buiucani

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

(update) Cât de blând a fost pedepsit şoferul care a intrat cu maşina în pietoni într-o intersecție din Buiucani

O secvenţă video înregistrată cu o cameră de bord a devenit virală în spaţiul online. Aceasta arată un incident care s-a întâmplat ieri în intersecţia străzilor Alba Iulia şi Onisifor Ghibu.

În timp ce mai multe automobile aşteptau includerea culorii verzi în semafor, dar şi câţiva pietoni s-au angajat în trecerea străzii, în cadru apare un Lexus CT care intră în oameni şi ulterior dispare, traversând intersecţia la roşu. Din fericire nimeni nu a avut de suferit, întrucât pietonii au reuşit să reacţioneze şi să se ferească pentru a nu se alege cu traumatisme.

În imagini mai apare un bărbat care se pare că dorea să-l oprească pe şofer, însă intenţiile sale finale nu sunt clare până la capăt. INSP şi Poliţia Capitalei au fost notificate despre acest incident şi urmează să se ia măsuri pentru identificarea celui din spatele volanului.

🤦‍♂ В столице водитель за рулем автомобиля Lexus нарушил правила дорожного движения, он выехал на перекресток на красный…

Posted by Типичная Молдова on Wednesday, June 30, 2021

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!