(video) No comment: Urmările unui accident grav au devenit o bună reclamă pentru un automobil chinez

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Două persoane au supraviețuit într-un mod miraculos după producerea unui accident în estul Chinei, generat de un camionagiu care a încălcat reguli de circulație. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din orașul Suzhou, provincia Jiangsu, pe 1 decembrie. Un container încărcat cu peste 30 de tone de scânduri de lemn a părăsit platforma pe care se afla și s-a răsturnat peste un autoturism.

Complexitatea situației a escaladat când pompierii veniți la fața locului și-au dat seama că încărcătura mare a containerului a făcut imposibilă salvarea imediată a pasagerilor. Într-o cursă contra cronometru, două macarale au fost aduse rapid pentru a da containerul la o parte, oferind un acces atât de necesar la mașină.

Odată ce s-a reușit prima etapă, echipa de salvare a intrat în acțiune cu echipamente pentru descarcerare. După cinci minute tensionate, ambele persoane au putut fi scoase în siguranță și transportate la spital pentru investigații. Uimitor, dar acestea nu s-au ales cu nicio zgârietură!

Iată așa o reclamă involuntară cu privire la protecția ocupanților a primit sedanul-liftback Changan Uni-V, dezvăluit pentru prima dată spre sfârșitul verii din anul 2021 și ulterior în premieră publică în noiembrie 2021. Sub capotă are un benzinar turbo de 1.5 litri (188 CP) sau unul de 2.0 litri (233 CP).

Prețu-i de start actual este echivalentul a doar 14.000 de euro!

Apropo, nu este pentru prima dată când se întâmplă astfel de accidente în China. Mai este uimitor unul care s-a întâmplat în vara lui 2014 în Qingdao, provincia Shandong. Doi pasageri au fost scoși dintr-o KIA Forte după ce un container a sărit la fel de pe platforma unui autocamion și s-a răsturnat peste sedan. Pasagerul șoferiței s-a ales cu mai multe traumatisme, însă cert este că ambii au rămas în viață.

Cmentariile sunt închise