(video) Noul KIA Carnival poate transporta până la 11 pasageri, dar cum se poate ajunge pe ultimul rând din cele patru

KIA a arătat cum o “echipă de fotbal” poate fi transportată la necesitate într-un monovolum Carnival de ultimă generație. Amintim că modelul este disponibil de cumpărat la momentul de faţă cu şapte, opt sau nouă locuri pentru pasageri, însă în SUA şi pe alte pieţe există şi opţiunea de 11!

Cea mai spațioasă versiune este echipată cu patru rânduri de scaune. Ultimele trei rânduri au câte trei locuri (2+3+3+3).

https://youtu.be/UAtd6G9oF7A

Într-un clip video, KIA a explicat cum poate fi utilizat spaţiul în acest sens. Pentru a ajunge pe unul dintre locurile de pe al treilea rând este necesar de înclinat spătarul unuia de pe al doilea rând şi de mişcat înainte.

Drept alternativă se poate “scoate” parţial scaunul din mijlocul rândurilor doi şi trei, prin două mişcări. Mai întâi este necesar de rabatat spătarul înainte şi apoi de ridicat şi întors pe o parte cu tot cu perna pentru şezut, fapt care va deschide un mic coridor către locurile din al treilea sau al patrulea rând.

În versiunea maşinii cu 11 locuri, scaunele din al doilea și al treilea rând se mai pot deplasa longitudinal. Reglarea unghiului spătarelor este, de asemenea, posibilă. De notat însă că locurile din mijlocul rândului doi şi trei nu au tetiere, ceea ce ar face ca ocupanții să se simtă incomod în călătorii pe distanțe lungi, însă s-ar putea să fie disponibile de comandat în funcţie de necesități.

Singurul dezavantaj al unei astfel de versiuni a lui Carnival este lipsa spaţiului pentru bagaje dacă se intenţionează ca toate cele 11 locuri să fie ocupate! Cu toate acestea, pentru că al patrulea rând este construit sub forma unei banchete cu trei locuri, aceasta poate fi rabatată printr-o singură mişcare pentru a se forma o podea plată.

Amintim că noul Carnival măsoară 5.155 (+40) x 1.995 (+10) x 1.740 x 3.090 (+30) mm în lungime, lăţime, înălţime şi ampatament respectiv.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-noul-kia-carnival-a-devenit-un-adevarat-vip-shuttle/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/