(video) O tornadă a trecut peste maşina unui german! Cum a reacţionat în timp ce se afla la volan

O tornadă s-a produs din senin în după amiaza zilei de ieri în apropierea orăşelului german Lobberich, în landul Nordrhein-Westfalen, la frontiera cu Olanda. Cel puţin doi şoferi au ajuns într-un moment nepotrivit pe un drum, unde vârtejul de vânt se afla la doar câţiva metri.

Fiind la volanul unui BMW, bărbatul s-a oprit pe loc, având speranţa că vijelia la trece pe lângă el. După doar câteva momente, tornada s-a îndreptat exact spre el şi a trecut peste maşina din faţa sa şi peste automobilul său, în care au fost proiectate mai multe obiecte care i-au zgâriat la sigur caroseria şi geamurile.

În urma situaţiei şoferul nu s-a exprimat altfel decât prin nişte cuvinte necenzurate, dar de ce nu a inclus marşarierul pentru a evita la timp incidentul nu se cunoaşte.

Potrivit presei germane, numeroase case din localităţile Viersen-Boisheim, Nettetal-Schaag, Schwalmtal-Dilkrath şi Schwalmtal au suferit daune semnificative. De asemenea, mulţi copaci au fost doborâţi de rafalele puternice de vânt, inclusiv pe câteva şosele.

Vezi şi: (video) Accident groaznic în Rusia. Doi bărbaţi, cât pe ce să-şi piardă viaţa într-un fum dens

Vezi şi: (video) Şofer ghinionist. Şi-a lăsat maşina în cel mai nepotrivit loc, în calea lavei unui vulcan

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/