(video) Ofertă limitată! Cumpără un business jet Embraer Phenom 300E şi ai acces la un bonus special marca Porsche

Porsche AG şi Embraer Group au făcut echipă pentru a lansa un duo exclusivist: oricine va cumpăra una din cele 10 aeronave Embraer Phenom 300E, va avea acces la achiziţia unui Porsche 911 Turbo S personalizat în stilul business jetului.

Proiectul este rezultatul cooperării între Embraer design studio din Melbourne (Florida), departamentul Style Porsche din Weissach (Germania), Porsche Exclusive Manufaktur din Stuttgart (Germania) şi Studio F.A. Porsche din Zell am See (Austria).

Ediția specială limitată la zece perechi se adresează mai ales clienților care acordă o mare importanță inovațiilor, tehnologiei și personalizării. În același timp, accentul pentru ambele produse se concentrează pe combinarea performanței și a utilizării zilnice.

Caracteristicile conceptului de design comun ale mașinii sport și ale avionului includ, în special, vopseaua în două tonuri – partea de sus în Platinum Silver Metallic (cu finisaj lucios) și partea de jos în Jet Grey Metallic mat (cu finisaj lucios satinat), în timp ce pentru accente se folosesc benzi (pe maşină, pe laturi şi portiere) în nuanţele Chrome Brilliant și Speed ​​Blue. Finisajele vopselelor sunt produse în cadrul unui proces manual complex şi combinaţia acestora este folosită pentru prima dată pentru un automobil marca Porsche!

Jantele Exclusive design ale coupeului sport au fost vopsite în Platinum Silver Metallic şi au nişte linii pe flanşe în nuanţa Speed Blue. Acestea din urmă sunt produse folosind tehnologia laser.

Pe de altă parte, prizele de aer laterale și ornamentele laterale ale geamurilor sunt vopsite în Brilliant Chrome și, prin urmare, preiau o caracteristică de design a avionului. Proiectoarele cu LED-uri “aruncă” logoul special creat pe pământ. Mai există o emblemă specială pe montantul B: pe lângă logoul menţionat, acesta include zece câmpuri dreptunghiulare mici, corespunzătoare numărului limitat de unități.

Logoul pentru cooperare în cadrul acestui proiect a fost special conceput și este alcătuit dintr-o aripă de avion stilizată și aripa din spate a pachetului Sport Design a navei amiral 911. Aceasta este utilizată în diferite locații exterioare și interioare ale Porsche-ului: este în relief pe tetierele scaunelor, de exemplu, și, de asemenea, pe insigna de ediție limitată.

Exclusivitatea este, de asemenea, motto-ul în interior: aici, designerii au realizat o schemă specială de culori și au combinat piele neagră cu una de culoarea cretei. Suprafețele din piele neagră sunt decorate cu cusături în nuanţă Speed Blue. Volanul are, de asemenea, combinația de piele în două tonuri, iar marcajul de la ora 12 este din nou în Speed Blue. 

Un Carbon interior package este aplicat standard și inserţiile vin cu un finisaj lucios. Tavanul este acoperit cu Alcantara de culoare cretă. Scaunele din față au carcase spate din carbon lucios, iar bucla de piele pentru rabatarea spătarelor scaunelor frontale este roșie, la fel cum sunt cele de pe scaunele avionului. 

O serie de alte detalii de proiectare ale acestui 911 Turbo S, foarte special, stabilesc în continuare o legătură cu aviația. De exemplu, numărul de înregistrare individual al respectivului business jet poate fi găsit pe partea inferioară a aripii spate și pe părțile laterale ale cheii vehiculului, finisate în Speed Blue, în timp ce husa din piele pentru aceasta include logoul menţionat. Aplicaţiile de pe praguri au inscripția “No step” iluminată în roșu – o referință la semnele corespunzătoare de pe aripile aeronavei, iar cadranul de pe cronometrul din pachetul Sport Chrono include logoul nou format şi are un orizont artificial imprimat.

Întregul interior este, de asemenea, fabricat manual, instalat de Porsche Exclusive Manufaktur și nu va mai fi disponibil în această formă pentru un automobil din producţia de serie!

Printre altele: pe bord, de partea pasagerului, va exista o inscripție “One of 10”; compartimentul pentru bagaje de sub capotă este finisat manual din piele neagră, cu cusături de contrast în Speed Blue; o husă de protecţie pentru automobil, cu însemne “Remove before flight”, vine la pachet; iar cine va achiziţiona acest duo unic va mai primi un set de bagaje personalizate Porsche Design şi o ediţie specială a ceasului 1919 Globetimer!

În particular despre ceas, aflaţi că acesta la fel preia conceptul de design al cooperării. De exemplu, cadranul este inspirat de cele două culori ale vopselei gri. În plus, pe el este imprimat un altimetru cu pistă stilizată. Un design special de noapte se obține prin utilizarea de material luminos Superluminova: pista se aprinde în albastru deschis în întuneric, în timp ce indicii de oră şi acele de oră şi minute strălucesc în verde deschis.

În plus, afișarea datei arată şi sigla Embraer sub forma unui avion mic. Cureaua din piele neagră este realizată din piele originală care este folosită şi la interiorul automobilului, având cusături de contrast în Speed Blue. Logoul de cooperare este în relief pe cureaua din piele, și este, de asemenea, gravat cu laser pe partea din spate a carcasei și pe cadran. Ediția specială Globetimer este rezervată exclusiv proprietarilor de avion și vehicul!

Cât costă avionul personalizat, dar şi automobilul, nu se comunică public. Livrările vor demara în 2021.

Amintim doar că Embraer este o companie aerospațială globală cu sediul în Brazilia. Însuși Embraer Phenom 300E este cel mai de succes business jet din ultimii zece ani. Fiind primul jet cu omologare pentru un singur pilot, versiunea îmbunătățită introdusă în 2020 este capabilă să atingă viteze de până la 988 km/h. În plus față de viteza impresionantă, avionul bimotor stabilește, de asemenea, standarde în ceea ce privește autonomia: până la 2.010 mile marine (echivalentul a 3.723 km) pot fi acoperite cu viteza corespunzătoare de croazieră pe distanțe lungi, cinci persoane la bord și rezerva de combustibil prescrisă. În funcție de configurația jetului ușor, până la zece pasageri pot călători confortabil și lucra într-o atmosferă relaxată la bord.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-iahtul-cu-design-facut-de-porsche-fost-lansat-pe-apa-si-arata-fantastic/

Cmentariile sunt închise